Een frisse start!

Een frisse start!

Dit nieuwe jaar begint met een periode waarin we voorlopig nog aan huis zullen zijn gebonden. Toch wil ik hier een positieve draai aan geven want aandacht voor jezelf en je welzijn is nu dichterbij dan ooit. Maak van jezelf een prioriteit en blijf positief! Zo kun je dit jaar een frisse start maken en je motivatie behouden!

In een van mijn vorige blogs heb ik jullie al verteld over mijn passie voor beautyfood. Graag wijd ik deze blog aan dit onderwerp dat zo goed past in het thema van een nieuwe start. Daarom wil ik je graag uitleggen waarom ons beautysupplement Perfect Skin een ideale voedingsbron is voor een mooie huid.

Winterhuid – probleemhuid

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei invloeden. In de winter zorgen een koude schrale wind, vrieskou en natuurlijke de centrale verwarming voor extreme temperatuurswisselingen en een aanslag op de huidbarrière. Ook luchtverontreiniging kan de huid schaden en uit balans brengen. Het gevolg? Een droge huid die trekkerig aanvoelt, onzuiverheden, vermindering van elasticiteit en een doffe teint.

Gelukkig kun je zelf veel voor je huid doen om deze weer in balans te brengen en te laten stralen! De huid verzorgen en beschermen tegen invloeden van buitenaf is een goed begin. Dat doe je uiteraard met een verzorgingsproduct dat de huid voedt, verzacht en kalmeert zoals Pureté bio Huile Sublime. Maar er is nog meer, namelijk verzorging van binnenuit!

Ideale synergie

Pureté Bio Perfect Skin is een 100% biologisch voedingssupplement dat dankzij de synergie van verschillende plantenextracten de huid van binnenuit gezond houdt en beschermt.

Het bevat natuurlijke vitamine C uit biologische Amlavruchten, die zeer goed opneembaar is. Vitamine C, ondersteunt de collageenvorming en zorgt samen met zink uit guavabladeren voor het behoud van een gezonde huid. Daarnaast dragen vitamine C en zink bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen. Ook groene thee is een krachtige antioxidant die dit proces ondersteunt. Een ander belangrijk bestanddeel is Aloë vera dat de huid heelt en revitaliseert. Het complex is helemaal compleet dankzij de toevoeging van biologische silicium uit bamboe voor de collageenvorming, een hoogwaardig granaatappelextract tegen huidveroudering en gotu kola dat zorgt voor een goede doorbloeding van de huid.

Deze fantastische combinatie van stoffen die elkaars werking versterken geeft de huid weer een jeugdige en frisse uitstraling. Na ongeveer een maand gebruik kun je het verschil al merken!

Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig en vooral gezond jaar!

Liefs,

Melissa