Our
story

Natural, vegan & organic!

Pureté bio® is een biologisch gecertificeerde (nutri-)cosmeticalijn die werd ontwikkeld door KeyPharm, internationaal gerenommeerde producent van natuurlijke, hoogstaande health- en beautyproducten.

Wie zich verdiept in de huidige ontwikkelingen op het gebied van cosmetica, zal hebben gemerkt dat de vraag naar natuurlijke én effectieve ingrediënten een sterk stijgende lijn kent. Pureté bio® – botanical beauty care – is gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten. Deze geven goede resultaten en zijn vriendelijk voor de huid én voor onze planeet.

KeyPharm schreef reeds twee succesverhalen met Physalis en Biotona, vaste waarden op het gebied van voedingssupplementen, aromatherapie en superfoods. Maar waarom niet all the way gaan, en ook natuurlijke schoonheidsproducten creëren? Melissa – één van de drijvende krachten binnen ons marketingteam – had al enkele jaren een volledig natuurlijke beauty-olie op haar wishlist staan. Toen het goede moment daar was, richtte zij een extra pijler op binnen KeyPharm: Pureté bio® – botanical beauty care.

Momenteel is Pureté bio® een snelgroeiende (nutri-)cosmeticalijn die perfect past in de huidige plant-based trend. Dit kun je zien aan de uitgebalanceerde combinaties van essentiële oliën, plantenextracten en – oliën die we gebruiken. Pureté bio® geeft de huid precies wat zij nodig heeft en de beauty boost krijg je er gegarandeerd bij!