Melissa's stories

Melissa is een eco-bewuste vrouw met een grote liefde voor biologische huidverzorging. Via deze blog houdt ze je op de hoogte van de ontwikkelingen rond Pureté bio®, deelt ze haar ervaringen en geeft ze handige tips.

Door mijn achtergrond en ervaring in de cosmeticabranche ben ik fervent voorstander van groene cosmetica. Ik vind het fantastisch dat steeds meer mensen de weg naar deze natuurlijke producten vinden. Ik geloof in de kracht en effectiviteit van Pureté bio® en zet mij dagelijks in om dit verder uit te dragen.

Huile Sublime, perfect cadeau voor moederdag

Stralende Moederdag met Pureté bio

Wat is er fijner dan je mama, plusmama, schoonmama, ... op deze dag te verwennen met een natuurlijk en biologisch schoonheidsproduct waar ze oprecht van kan genieten! Met Pureté bio® Huile sublime en Pureté bio® Éclat lifting geef je het mooiste moederdaggeschenk voor een stralende huid!

Lees meer
lentetips voor stralende huid - pureté bio

Lentetips voor een stralende huid

Welkom stralende zon! Welkom groen, bloesems en bloemen! Het is lente, de natuur komt tot bloei en overal ontluikt nieuw leven. We bereiden ons voor op een nieuw seizoen. De wintergarderobe ruimen we op en we gaan weer voor een lente look! Bij de lente horen ook verzorgingstips voor een mooie en gezonde huid!

Lees meer
Puur natuur

Puur natuur

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik enorm gesteld ben op de natuur en al het goede dat zij voortbrengt. Vanuit die gedachte is het voor mij volkomen logisch dat onze huidverzorgingsproducten tot 100% natuurlijk en zoveel mogelijk gecertificeerd biologisch zijn.

Lees meer
Valentijn voor jezelf

Valentijn voor jezelf

Februari is de kortste maand van het jaar, en dat is maar goed ook, want we verlangen in deze maand meer dan ooit naar de lente en alles wat daarbij hoort! Halverwege februari is het Valentijn en vieren we de liefde voor anderen maar ook voor onszelf!

Lees meer
Een frisse start!

Een frisse start!

Dit nieuwe jaar begint met een periode waarin we voorlopig nog aan huis zullen zijn gebonden. Toch wil ik hier een positieve draai aan geven want aandacht voor jezelf en je welzijn is nu dichterbij dan ooit. Maak van jezelf een prioriteit en blijf positief!

Lees meer
Take care!

Take care!

Graag deel ik met jullie de boodschap die ik zoveel tegenkom als onderschrift onder mailtjes die ik ontvang: 'take care!' Dit betekent niet alleen 'zorg goed voor jezelf', en ‘zorg goed voor anderen' maar net zo goed 'pas goed op jezelf' en 'pas goed op anderen'.

Lees meer
Op mijn lijf geschreven

Op mijn lijf geschreven

Welkom op mijn persoonlijke blog op onze Pureté bio website. Ik ben Melissa, getrouwd, moeder van een prachtige dochter en gepassioneerd social marketeer bij KeyPharm. Daarnaast heb ik een voorliefde voor alles wat de natuur voortbrengt.

Lees meer