Melissa's stories

Melissa is een eco-bewuste vrouw met een grote liefde voor biologische huidverzorging. Via deze blog houdt ze je op de hoogte van de ontwikkelingen rond Pureté bio®, deelt ze haar ervaringen en geeft ze handige tips.

Door mijn achtergrond en ervaring in de cosmeticabranche ben ik fervent voorstander van groene cosmetica. Ik vind het fantastisch dat steeds meer mensen de weg naar deze natuurlijke producten vinden. Ik geloof in de kracht en effectiviteit van Pureté bio® en zet mij dagelijks in om dit verder uit te dragen.

Een frisse start!

Dit nieuwe jaar begint met een periode waarin we voorlopig nog aan huis zullen zijn gebonden. Toch wil ik hier een positieve draai aan geven want aandacht voor jezelf en je welzijn is nu dichterbij dan ooit. Maak van jezelf een prioriteit en blijf positief!

Lees meer

Take care!

Graag deel ik met jullie de boodschap die ik zoveel tegenkom als onderschrift onder mailtjes die ik ontvang: 'take care!' Dit betekent niet alleen 'zorg goed voor jezelf', en ‘zorg goed voor anderen' maar net zo goed 'pas goed op jezelf' en 'pas goed op anderen'.

Lees meer

Op mijn lijf geschreven

Welkom op mijn persoonlijke blog op onze Pureté bio website. Ik ben Melissa, getrouwd, moeder van een prachtige dochter en gepassioneerd social marketeer bij KeyPharm. Daarnaast heb ik een voorliefde voor alles wat de natuur voortbrengt.

Lees meer