Op mijn lijf geschreven

Op mijn lijf geschreven

Welkom op mijn persoonlijke blog op onze Pureté bio website. Ik ben Melissa, getrouwd, moeder van een prachtige dochter en gepassioneerd social marketeer bij KeyPharm. Daarnaast heb ik een voorliefde voor alles wat de natuur voortbrengt. Ik ben dol op verse groenten en alle soorten fruit waarmee ik graag heerlijke gerechten, sappen en shakes maak.

Ik blijf fit en alert met pilates en yoga, momenten van ontspanning waar ik enorm van geniet. Ook houd ik mij actief bezig met de verzorging van paarden en pottenbakken. En zeker niet op de laatste plaats: ik houd van schoonheidsverzorging in de breedste zin van het woord. Want schoonheid betekent voor mij niet alleen het gebruik van cosmetica voor een mooie huid, ik ben ook een enthousiast voorstander van ‘beauty food’. Hierover zal ik in een volgende blog meer vertellen.

Voor nu leg ik met veel trots de focus op Pureté bio, Botanical Beauty Care – de huidverzorgingslijn die we met ons KeyPharm R&D team van A tot Z hebben ontwikkeld. Afgelopen jaren hebben we alle kennis die we in huis hebben over plantaardige en essentiële oliën ingezet voor het paradepaardje van deze lijn: Huile sublime. Met recht een sublieme beauty-olie die bestaat uit een mix van maar liefst elf van de fijnste plantaardige oliën en een elixer van negen essentiële oliën. De formule is een weldaad voor elke huid, jong of oud, ongeacht je huidtype.

Afgelopen voorjaar mochten we met onze Huile sublime beauty-olie de 2e prijs in ontvangst nemen voor de categorie Groene Cosmetica van de Dutch Beauty Awards.

Een kroon op ons werk! Maar met enkel een olie waren we nog niet tevreden dus ontwikkelden we een unieke formule voor ons Éclat lifting serum, waarmee je de huid een fantastische beautyboost geeft. Vanuit onze kennis van voedingssupplementen was de stap naar het ultieme supplement voor een mooie huid al gauw gezet. Perfect skin optimaliseert de conditie van je huid van binnenuit. En daarmee was de Pureté bio lijn geboren, een driespan dat mijn persoonlijke voorkeur voor huidverzorging perfect weerspiegelt.

Graag neem ik je in mijn blogs mee in mijn belevingswereld, deel ik ons nieuws en vertel ik je meer over de Pureté bio lijn die mij op het lijf is geschreven.

Tot snel!

Liefs,

Melissa