Stralende Moederdag met Pureté bio

Huile Sublime, perfect cadeau voor moederdag

Op 9 mei is het weer moederdag en vieren we de liefde voor onze moeders! Wat is er fijner dan je mama, plusmama, schoonmama, ... op deze dag te verwennen met een natuurlijk en biologisch schoonheidsproduct waar ze oprecht van kan genieten! Met Pureté bio® Huile sublime en Pureté bio® Éclat lifting geef je het mooiste moederdaggeschenk voor een stralende huid! Ook jonge moeders zullen blij zijn met een cadeautje voor een mooie huid die glanst van gezondheid!

Moederdag – alle eer voor moeders!

Sinds 1914 is Moederdag een officiële feestdag in De Verenigde Staten waarbij alle moeders de eer krijgen die ze verdienen. Het initiatief kwam van Anna Jarvis die haar eigen moeder enorm bewonderde en haar na haar dood jaarlijks op de tweede zondag in mei herdacht. Vanaf 1925 werd Moederdag in België en vanaf 1928 ook in Nederland ingevoerd. In eerste instantie om moeder een dagje te ontheffen van haar taken en te verwennen met bloemen. Later kwamen daar andere cadeaus zoals cosmetica bij en nog steeds doen kinderen en vaders hun best om op de tweede zondag in mei moeder te verrassen.

Tegenwoordig eren we op Moederdag ook moeders-in-spe, plusmoeders en moeders die er niet meer zijn.

Pureté bio® Huile sublime – sublieme olie

De delicate multi-actieve droge olie voor dagelijks gebruik voedt, beschermt en stimuleert de huid. Huile sublime bestaat uit elf voedende plantaardige oliën en negen essentiële oliën die stuk voor stuk een positief effect op je huidconditie hebben.

Tips voor gebruik:

  • verwarm enkele druppels Huile sublime tussen de handpalmen en breng vervolgens aan op de gereinigde, nog vochtige huid van je gezicht, hals en decolleté.
  • meng een paar druppels Huile sublime door je dag- en/of nachtverzorging voor een extra voedend effect.

Pureté bio® Éclat lifting – natuurlijke botox

Éclat lifting vermindert binnen een uur de zichtbare sporen van vermoeidheid, verzacht expressielijnen en maakt de huid gladder. Het extract van champagneblad zorgt voor een direct liftend effect door de botox-achtige werking. Het microreliëf van de huid wordt steviger en krijgt een liftende boost. Het varenextract maakt de huid zichtbaar gladder en fris. Het algenextract vult rimpeltjes op. Het effect houdt urenlang aan en is ideaal als schoonheidsboost in de ochtend of voor speciale gelegenheden.